08 august 2010

Kl 03:57: Våkner av at fingrene går som besatt over de nyanskaffede myggestikkene. Hallo? Hvis jeg driver og klør i søvne får jeg jo ikke engang gleden av å kjenne hvor godt det er, hva er da vitsen?

Sove mer!

4 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

HAHAHA! Og så står du OPP og blogger om det:-)

Må si at jeg synes du er KJEMPETØFF som virkelig tar tak i "problemene" og i tillegg blogger om det!

YOU GO, GIRL! EG HEIAR PÅ DEG!

Ho mor. sa...

Har du brukt opp alle myggserviettene ?

Anne sa...

Blomsterpiken: Hehe.. I know.. jeg er nok litt småsyk på sinnet. Det falt seg liksom så naturlig å gjøre det, men ved nærmere ettertanke er det kanskje ikke helt normalt å drive med blogging av myggestikkløing midt på natten.

Jeg synes det er litt greit å blogge om camp og alt som skjer her. Da får alle vite om det og jeg får litt ekstra press på meg, dessuten er det en fin "dagbok" å ha til senere. Det er litt artig å vite at folk "der ute" følger med og mange har begynt å trene selv også. Hadde ikke trodd at jeg noen gang skulle være en inspirasjon til trening. :)

Jeg heier litt tilbake, jeg, da. :) Takk, takk.

Mams: Jeg har massevis av myggservietter, myggspray, myggelé og en sånn annen myggsalvegreie. Jeg tror jeg er den heldige utvalgte som skal få alle myggstikkene for alle på camp'en. De andre sitter og prater om at myggen egentlig ikke er så plagsom. Unnskyld meg, men PISS MEG I ØRET! (du trenger ikke, altså)

Ho mor. sa...

Det er nok fordi myggen har god smak :-)