30 mai 2010

Lykken er litt lightsaft!
Lykken er også å spinne en søndag selv om man ikke egentlig finner viljestyrke til det, men gjennomføre likevel. Den følelsen er gull! Det føles riktignok ikke som lykke der og da, når noen skriker at "Nå er det opp og stå litt til, og denne gangen står vi LENGE!", men det er verdt det, selv om man der og da har lyst til å fly av sykkelen og aldri se en instruktør igjen. Jeg hadde jo ikke klart å fly av sykkelen uansett siden jeg trenger en evighet på å få skrudd beina av pedalene. Ellers er det intet nytt under solen. Har forresten vært litt under solen i dag, ergo har mitt legeme blitt rødt. B har kommet tilbake fra perm så nå kan vi rope "Natta" til hverandre igjen. :)

Kjære mor! Har du snart fått nok av disse middagskommentarene? Ikke det? Her er dagens middag: Karbonade med løk på toppen, blomkål, en form for tynn brun saus og poteter.

4 kommentarer:

B sa...

Natta, vennen!

Unknown sa...

Middag trenger vi jo hver dag vet du, fortsett gjerne med de kommentarene hvis du gidder :-). Vær snill med legemet ditt og gi det litt solkrem før solen titter på det neste gang :-)
Klem.

Unknown sa...

Ser du er glad for å skaffet deg saft, fint smil :-)

Unknown sa...

... og gjerne en dæsh aftersun!

:)